Club Futur

Future Union

Future Union is de alumni vereniging van Fontys International Lifestyle Studies. Een actieve groep jonge trendonderzoekers en conceptontwikkelaars die elkaar vooruit willen helpen.

Club Futur hielp ze bij het definiƫren van hun pijlers, omschreef hun missie, bedacht het concept voor de huisstijl en stylde hun eerste Alumni Event.

Vanuit de pijlers ‘Inspire’, ‘Work’ en ‘Connect’ organiseren ze bijeenkomsten, workshops en delen ze vacatures en tips. De overgang van student naar professional staat centraal in het thema: Talents in Transition en komt tot leven door het kleurverloop in alle uitingen.

Grafische vormgeving: Veerle van Werde

Talents in Transition

Je bent een alumni. Een mooi woord voor een spannend moment in je leven. We gaan van studeren naar werken, van theorie naar praktijk, van OV-jaarkaart naar reiskostenvergoeding en van stufi naar loonstrook.

Op de drempel van een nieuwe fase in je leven, boek je je eerste successen, ga je een keer flink onderuit. Je weet precies wat je wilt of je bent nog zoekende naar de volgende stap.

Hoe dan ook: de wereld ligt aan je voeten, tijd voor actie! Fijn om te weten dat je niet alleen bent.

Future Union gelooft in samen. Niet om aan de studie te blijven plakken, maar juist om elkaar te helpen de wijde wereld in te trekken. We lopen allemaal tegen vragen aan, willen af en toe graag weten hoe anderen het aanpakken of kunnen wel wat inspiratie gebruiken van een collega of een interessante professional. Laten we elkaar helpen in onze volgende fase.